Cerita Lucah » Cerpen Lucah » Cerita Sex Melayu -

advertisement

Ina tonggek

Jumaat, Mac 3rd, 2023 - Cerita Sex

Ketika di kolej. Aku merupakan pelajar favourite student perempuan kerana aku hensem. Bukan membanggakan diri tetapi kenyataan. Aku telah jatuh hati dengan...

Ujian puasa: berbuka dengan mak cik kesayangan

Jumaat, Mac 3rd, 2023 - Cerita Sex

“Eh mak long tak beli apa2 untuk berbuka ke?” tanya aku kepada mak long ku sambil mengajaknya masuk ke dalam bilik hotel....

Ustazah dayana 7: kekasihku leman

Khamis, Mac 2nd, 2023 - Cerita Sex

Hari Isnin tiba seperti yang dijanjikan, tetapi hujung minggu tidak dapat ditempuhi dengan mudah. Aku yang telah merasai nikmat bersetubuh kini kerap...

Milah idaman mertua

Khamis, Mac 2nd, 2023 - Cerita Sex

Johar sudah dua hari berangkat ke luar negeri untuk suatu urusan tugas dengan majikannya. Tinggallah isterinya Milah dengan bapa mertuanya, Pak Mat....

Jasmine dan ibunya

Khamis, Mac 2nd, 2023 - Cerita Sex

Untuk first blog fantasi ini, aku nak cerita tentang rakan instagram aku iaitu Jasmine Farouk dan ibunya. Aku kenal Jasmine atau panggilan...

Husna 4

Khamis, Mac 2nd, 2023 - Cerita Sex

Hari ini sudah hari jumaat. Bermakna sudah 5 hari aku menjadi hamba seks En Amir. Semenjak dari hari Isnin hingga ke hari...

Bekas biras 1

Khamis, Mac 2nd, 2023 - Cerita Sex

Sudah seminggu isteriku dimasukkan ke hospital. Dia sedang menerima rawatan sakit paru-parunya. Setiap petang ada saja sanak-saudara, jauh dan dekat menziarahi isteriku...

Bila tengok mommy rozita ni, aku fikir dua benda saja, nak r*gol mommy ni or nak jadi hamba seks kepada mommy yang hot ni

Khamis, Mac 2nd, 2023 - Cerita Sex

Bila tengok mommy Rozita ni, aku fikir dua benda saja, nak r*gol mommy ni or nak jadi hamba seks kepada mommy yang...

Kelam kabut raya tahun ni kan

Khamis, Mac 2nd, 2023 - Cerita Sex

Kelam kabut raya tahun ni kan. Tetibe je dah raya. Ada yang tak sempat nak prepare pun. Tapi tu la apapun selamat...

Bersama sebatang mop di tangan, kak kak bibah menanti di balik pintu tangga belakang

Khamis, Mac 2nd, 2023 - Cerita Sex

Seketika kemudian dia terlihat kelibat orang yang ditunggu-tunggu. Hasrul kelihatan keluar dari pintu pejabat dan terus masuk ke dalam tandas awam lelaki....

Cerita Lucah Melayu