Cerita Lucah » Cerpen Lucah » Cerita Sex Melayu -

advertisement

Kenangan paling terindah

Jumaat, Jun 2nd, 2023 - Cerita Sex

aku nk crite 1 pengalaman yg aku ssh nk lupe smpi la skrg…nk try lperkn jgak sbb da ade awek bru kan…haha…tp...

Halim! kau habis keje jam berapa?’

Jumaat, Jun 2nd, 2023 - Cerita Sex

‘Malam sikit kot,12 lebih!’ Memandangkan tak ada hal hari tu, aku ganti shift kawan aku – meronda belah malam memang tak adalah...

Yuran

Rabu, Mei 24th, 2023 - Cerita Sex

Hai kawan-kawan. Sebelum saya menceritakan pengalaman seks saya, izinkan saya perkenalkan diri saya. Saya seorang guru sekolah rendah yang mengajar Bahasa Inggeris...

Gw

Rabu, Mei 24th, 2023 - Cerita Sex

Pak Ngah, Syafiq Dan Sara Part 3 Shafiq duduk termenung menghadap padang bola itu. Kini Murni semakin kerap berkunjung ke rumahnya. Dan...

Nama aku jojo

Isnin, Mei 22nd, 2023 - Cerita Sex

Nama aku Jojo.(bukan nama sebenar) Aku agak terkenal dengan sikapku yang peramah dan suka berjenaka. Barang siapa saja yang lepak dengan aku...

Sakit cipap aku

Isnin, Mei 15th, 2023 - Cerita Sex

Aku bernama Suhaila. Aku adalah seorang gadis kampung yang dibesarkan dalam suasana yang penuh dengan adat dan tata susila budaya timur. Ayah...

Isteriku pesta seks dengan anak sedara

Isnin, Mei 15th, 2023 - Cerita Sex

Aku punyai 3 anak sedara yang memang cun melecun. Best tak terkira dengan seksinya mereka. Kisah ini terjadi semasa aku bersama isteri...

Budak seks bos 3

Rabu, Mei 10th, 2023 - Cerita Sex

Keesokan harinya, ternyata aku bangun cukup siang. Sudah jelas aku terlambat datang ke kantor. Buru-buru aku mandi dan berpakaian dan setelah siap...

Janda penuh nafsu

Selasa, Mei 9th, 2023 - Cerita Sex

Nuraisah atau biasanya orang kampung panggil Aisah sudah 5tahun hidup menjanda. Lakinya mati dalam kemalangan dengan basikal ketika berjalan kaki ke tempat...

Aku ni kerja kat badan kerajaan

Selasa, Mei 9th, 2023 - Cerita Sex

Aku ni kerja kat badan kerajaan. Engkorang semua tak perlu tahu dengan detail lah. Semasa peristiwa ni terjadi aku baru dua bulan...

Cerita Lucah Melayu